8 de octubre de 2013

Fem REIKI!

Els nois i noies de l'Associació de Terapeutes de REIKI de Catalunya col·laboren amb nosaltres per fer arribar el seu saber als usuaris de la residència.
 
El REIKI (energía vital, en japonès) és una tècnica terapèutica que consisteix en canalitzar l'energia universal a través de les mans per fer-la arribar a la persona que rep la sessió. Encara que considerat per molts una pseudociència (és a dir, una teràpia no científica, no basada en la evidencia) l'experiència mostra com la imposició de mans pot alleugar certs mals menors tot potenciant el benestar. Avui dia, són molts els hospitals que aprofiten els seus beneficis ja que al restaurar l'equilibri energètic el cos físic té eines per lluitar ell mateix contra les malalties.
 
Al tractar-se d'una teràpia que no obliga a estar estirat, ni a despullar-se, és fantàstica per la gent gran, que a més està acompanyada i aconsegueix relaxar-se de manera inmediata.
 
Trobareu més informació a la web de l'Associació: aquí. I també podeu llegir aquest article tan interessant publicat a El Mundo: aquí.
 
A CALIU farem una sessió cada dimecres on els residents podran gaudir del saber mil·lenari dels terapeutes i així aprofitar tots els beneficis.
 
 
 

Inicio

No hay comentarios:

Publicar un comentario